Doboktatás Online képzések

Kezdő kurzus

Haladó kurzusok

Kottaolvasás kurzus

Dobos jóga

Ritmikai képzés

Készség fejlesztés

Bérletek

Melyik dobkurzust válasszam?

A kezdő kurzusban teljesen elölről kezdjük a tanulást, és szisztematikusan építkezve haladunk előre. A haladó kurzusokban egy-egy témakör köré csoportosítva sajátíthatunk el új anyagokat. A kottaolvasás kurzus azoknak segíthet, akik talán már dobolnak egy ideje, de  szeretnének megtanulni dobkottát írni és olvasni. A dobos jóga kurzus olyan napi gyakorlatokkal segíthet, amelyek segítik ellazítani a szükséges izmokat és semlegesíteni az egyoldalú terhelést. A készségfejlesztés jelentős mértékben javítja a finom motorikus mozgást, a koordinációs és koncentrációs készséget.

doboktatás

Kezdőknek

Kezdjük az alapoktól

Ha az első, legnehezebb döntésen túljutottál, és úgy döntöttél, hogy belevágsz, egy új világ fog kibontakozni előtted. Megismerkedsz az egyszerűbb ritmusképletekkel, megtanulod összehangolni a kezed és a lábad, megtanulod az egyszerűbb kottajelőléseket olvasni. Alap függetlenítéseket sajátítasz el, és megtanulod a dob szerepét a zenében.

$48|hr

doboktatás

haladóknak

Különböző tematikák szerinti kurzusok

Haladó dobosoknál az alapok már megvannak, így számukra a különböző témájú képzésekkel színesíthetik tovább a játékukat, illetve pótolhatják esetleges hiányosságaikat. Groove leckék, koordinációs gyakorlatok, fillek felépítése, páratlan ritmusok, kétlábdobos gyakorlatok és még sok más tematika színesíti a választékot. A leckék elsajátításához videós, illetve letölthető kotta segédletek segítenek.

$48|hr

dobos jóga

Gyakorlatok, nyújtások, erősítések

“Minden dobosnak szükséges rendszeresen átmozgató, bemelegítő és levezető, nyújtó gyakorlatokat végeznie. Ennek hiányában nemcsak jobban ki vagyunk téve a sérüléseknek és a krónikus fájdalom
kialakulásának (derékfájás, fájdalom a csuklóban, könyökben, vállban, stb.), hanem hosszú távon az ízületeinket is roncsoljuk. Folyamatosan kitett terhelés eredményeként komoly ízületi gyulladás alakulhat ki a kezekben, karokban, amelyek nemcsak a gyakorlásunkat nehezítik meg, hanem akár a normál
életvitelünket is korlátozhatják. Erre több példát is találunk neves dobosok körében, de egy kis odafigyeléssel mi elkerülhetjük a gyötrő fájdalmat és az orvosi kezelést.”

Zsigmondi Tamara, Yoga Alliance okleveles Ayurvédikus jógaoktató

$48|hr

Bérletek

Bérletek kezdő dobosoknak, havi, háromhavi ás hathavi előfizetésben.

Online doboktatás

Iratkozz fel most!

Regisztrálj az oldalra , és a blog rovatban folyamatosan frissülő, ingyenes írásokat, kottákat, videókat olvashatsz és nézhetsz, valamint minden újdonságról azonnal értesülni fogsz, amint felkerül az oldalra.